Spa & kombinationsbehandlingar 

 

Massage hotstone med ansiktskur - Hos massageterapeut Pia

85 min 1.225,00 kr

En avkoppling utöver det vanliga som börjas med en ansiktskur: ansiktsrengöring / peeling/fuktgivande ansiktsmask / ett lyxigt serum för huden / ögoncreme för den fina huden runt ögonen / ansiktsmassage med en fuktighetsgivande ansiktscreme. Därefter en skön helkroppsmassage med varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

 

Helkroppsmassage med ansiktskur - Hos massageterapeut Pia

75 min 1.160,00 kr

En längre stund att koppla av. Startar med en helkroppsmassage (klassisk eller spa massage) därefter ansiktsrengöring / peeling/fuktgivande ansiktsmask / ett lyxigt serum för huden / ögoncreme för den fina huden runt ögonen / ansiktsmassage med en fuktighetsgivande ansiktscreme. 


Halvkroppsmassage med ansiktskur - Hos massageterapeut Pia

50 min 970,00 kr

Klassisk- eller spamassage plus en liten Härlig fräsch ansiktskur. Ansiktsrengöring / peeling/fuktgivande ansiktsmask / ett lyxigt serum för huden / ögoncreme för den fina huden runt ögonen / ansiktsmassage med en fuktighetsgivande ansiktscreme. 


Sköna händer och en helkropps dubbelscrub - Hos massageterapeut Pia

40 min 745,00 kr

Behandlingen startar med en helkropps bodyscrub först med peelingcreme o sedan med löddrande skrubbhandskar. Huden blir mjuk och len och fri från döda hudceller. Huden behandlas därefter med en varm lavendelolja alternativt en mjukgörande creme. I behandlingen ingår även en handinpackning som startas med scrubb, händerna smörjs in med en fet fuktighetsgivande creme. Händerna doppas sedan i varmt paraffinbad. Handcremen verkar inpackade i värme medan du njuter. Du ligger på en uppvärmd massagebänk för ytterligare komfort under behandlingen. Behandlingen avslutas med en skön hand och underarmsmassage.


Sköna händer och en lyxig ansiktskur - Hos massageterapeut Pia

40 min 795,00 kr 

Behandlingen startar med hand- och underarmskrubb. Därefter smörjs händerna in med en fet handcreme och doppas ett i varmt paraffinbad. Handcremen verkar i värme medan du njuter av en ansiktsrengöring/peeling/fuktgivande ansiktsmask/ett lyxigt serum för huden/ögoncreme för den fina huden runt ögonen/ansiktsmassage med en fuktighetsgivande ansiktscreme. Behandlingen avslutas med en skön underarms- och handmassage. Du ligger på en uppvärmd massagebänk för ytterligare komfort under behandlingen.


Sköna mixen. Helkropps dubbelscrub /Sköna händer /lyxig ansiktskur - Hos massageterapeut Pia

65 min 1.295,00 kr 

Behandlingen startar med en helkropps bodyscrub först med peelingcreme o sedan med löddrande skrubbhandskar. Huden blir mjuk och len och fri från döda hudceller. Huden behandlas därefter med en varm lavendelolja alternativt en mjukgörande creme. I behandlingen ingår även en handinpackning som startas med scrubb, händerna smörjs in med en fet fuktighetsgivande creme. Händerna doppas sedan i varmt paraffinbad. Händerna packas in i värme medan du njuter av ansiktskuren.

Ansiktskur med ansiktsrengöring / peeling/fuktgivande ansiktsmask / ett lyxigt serum för huden / ögoncreme för den fina huden runt ögonen / ansiktsmassage med en fuktighetsgivande ansiktscreme. Du ligger på en uppvärmd massagebänk för ytterligare komfort under behandlingen. Behandlingen avslutas med en skön hand och underarmsmassage.


Varma lyxen med helkroppdodyscrub, ansiktskur och hotstonemassage - Hos massageterapeut Pia

100 min 1.720,00 kr 

Behandlingen startar med en helkropps bodyscrub först med peelingcreme o sedan med löddrande skrubbhandskar. Huden blir mjuk och len och fri från döda hudceller. Behandlingen fortsätter med en ansiktskur. Ansiktsrengöring /peeling / ansiktsmask/ett lyxigt serum för huden/ögoncreme för den fina huden runt ögonen/ansiktsmassage med en fuktighetsgivande ansiktscreme. Det sista i denna behandling är en helkroppsmassage med heta lavastenar och varm olja som förstärker och fördjupar stenmassagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.


Varmalyxen med helkroppscrub därefter hotstonemassage - Hos massageterapeut Pia

75 min 1.275,00 kr 

Behandlingen startar med en helkropps bodyscrub först med peelingcreme o sedan med löddrande skrubbhandskar. Huden blir mjuk och len och fri från döda hudceller. Behandlingen fortsätter med en skön helkroppsmassage med heta lavastenar och varm olja som förstärker och fördjupar stenmassagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.