Fotvård - Medicinsk fotvård - Spafotvård behandlingar 

För mig är det viktigt att du som kund ska känna dig bekväm, avslappnad och få den tid och behandling som just du behöver.

Som medicinsk fotterapeut har vi utbildning i sjukdomslära och kan behandla dig som har olika sjukdomstillstånd. Jag tar dock inte emot remisser.

I min behandlingar ingår ett skönt fotbad med efterföljande och anpassad behandling. Jag avslutar med en härlig fotmassage/insmörjning av fötterna med lämplig fotkräm.

 

Jag behandlar fot – och handvårtor, med bra resultat genom frysning med cryoalfa.

Verrutop och Acetocaustin är andra alternativ till effektiv behandling av vårtor.

 

Vid misstänkt nagelsvamp kan vi ta prover, om så önskas, för att säkerställa att det rör sig om nagelsvamp samt vilken sorts nagelsvamp det rör sig om. Jag fräser bort det angripna så en frisk nagel kan få växa ut, samt behandlar med medel mot nagelsvampen.

Jag erbjuder även produkter som motverkar/behandlar fotsvamp.

  

Våra sköna spabehandlingar!

 

Att bara få njuta, slappna av och ha en stund för sig själv är mycket värt!

Hos oss kan du få en längre stunds behandling av lyx där ”allt” ingår. Vid en kortare stunds behandling ingår skrubb, inpackning, fot- och underbensmassage.

Lackning av naglarna om så önskas.

 

En skön stund för dig med svullna fötter och ben och sämre blodcirkulation.

 

Kanske vill du ge bort en stund av avkoppling till en blivande mamma? Under graviditetens sista tid kan en skön massage av fötter och ben vara mycket uppskattat. Med en stor gravidmage är det också svårt att nå sina fötter, som kan behöva lite extra omvårdnad.

 

Ring oss gärna för mer information om de olika behandlingarna, så anpassar vi besöket efter dina önskemål.

 

Välkomna till oss önskar Crista.


Telefon: 0735208209 


Bokning sker enklast via www.bokadirekt.se

Lyxig fotspa-behandling

90 min, 1.300,00 kr

Unna dig själv en lyxig fot-spa behandling med exklusiva Spa-produkter från Seacret och Elemis. Sätt guldkant på din dag! Behandlingen börjar med ett värmande och doftande fotbad för att mjuka upp dina fötter. Därefter följer en exfolierande skrubb för fötter och underben som ger en silkeslen känsla.

Naglarna klipps och filas för att ge dem en elegant och välformad look. Fötterna filas mjuka från förhårdnader. Därefter väntar en avkopplande fot- och underbensmassage. Under behandlingen serveras en uppfriskande dryck och lättare tilltugg.

 

Medicinsk fotvårdsbehandling   

60 min, 700,00 kr

Fotbad, nagelklippning och filning av fötterna ingår alltid. Andra specifika problem kan vara tex. Avlägsnande av liktornar och förhårdnader. Diagnostisera och behandla nagelsvamp, nageltrång, vårtbehandling mm. 
                                                                            

Fotvårdsbehandling (friskvård)   

60 min, 875,00 kr

Ge dina fötter lite extra kärlek och omsorg med denna härliga fotvårdsbehandling, som passar dig med friska fötter. Här kan du även använda ditt friskvårdsbidrag.


Avkopplande fotbad. Naglarna klipps och filas för att ge dem en snygg och välformad look. Eventuella förhårdnader på fötterna filas bort. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage med fuktgivande kräm eller olja för att hålla fötterna mjuka och välmående.

Lymfmassage - Hos lymfmassör Crista

80 min 920,00 kr

Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar. Ett trögt lymfsystem kan ta sig uttryck i smärta, vätskeansamling, övervikt, stram bindväv, gropar i huden mm. Kroppen är fantastisk på att ta hand om sig själv om vi ger den rätt förutsättningar. Du väljer lymfmassage för att du känner dig svullen i kroppen, har ont, eller bara vill ha en stunds avkoppling. Mer info

Behandling av fot/hand-vårtor

30 min, 450,00 kr

Fot- eller handbad. Behandlar vårtan/vårtorna efter överenskommelse med vårtmedel

eller frysning.


Behandling av liktornar och förhårdnader

30 min, 450,00 kr

Avlägsnar förhårdnader och liktornar. Råd och tips om hur man undviker att utveckla liktornar i framtiden.


Behandling av nageltrång  

30 min, 450,00 kr

Behandlar nageltrånget efter behov. Råd och tips om hur man undviker att få nageltrång i framtiden.

 

Fot-och underbensmassage med skrubb och inpackning  

30 min, 480,00 kr

Avslappnande fotbad. Väldoftande fotskrubb av fötterna, fotinpackning och därefter en härlig fot- och underbensmassage med kräm och olja.

 

Nagelvård

30 min, 450,00 kr

Avslappnande fotbad. Naglarna klipps, rensas, slipas och ev. fräses ner.