Jag utbildade mig på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm till medicinsk fotvårdare samt lymfmassör 2018. Jag har under många år arbetat inom en helt annan bransch, men alltid haft ett intresse för hälsa och välmående. 2018 valde jag att sadla om.


Fötternas välmående påverkar hela kroppen. Hos mig kan du få en stunds avkoppling med Spa-fotvård likväl som hjälp med fotproblem av medicinsk karaktär.


Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar. Ett trögt lymfsystem kan ta sig uttryck i smärta, vätskeansamling, övervikt, stram bindväv, gropar i huden, mm.

Kroppen är fantastisk på att ta hand om sig själv om vi ger den rätt förutsättningar. Du väljer en behandling för att du har ont eller bara för att få en stunds avkoppling från vardagen.

Crista Maniscalco

Medicinsk fotterapeut & lymfmassör

Jag utbildade mig på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm till massageterapeut 1993. Jag startade Hälsoterrassen och drev det under många år och även Spa-verksamheten på Friiberghs Herrgård. Jag har arbetat med annat under en tid och kombinerar det nu med att arbeta som massageterapeut sedan 2016. Jag är glad åt att tillsammans med mina kollegor driva BodyCare.


Jag vill att du ska känna dig trygg och lugn i ditt val av behandling och jag har stor respekt för dig som kund. Alla behandlingar anpassas efter just ditt specifika besvär. Du kan välja en behandling för att du har ont i musklerna eller om du önskar en stunds avkoppling. 

Pia Uddås

Massageterapeut, fibromassör

Jag utbildade mig till kiropraktor på Kiropraktorhögskolan i Stockholm och blev klar 1994. Tidigare gick jag ett antal utbildningar inom massage och som personlig tränare. 


Mitt fokus under behandlingarna är på det muskulära och justeringar vid behov. Jag ger även stretch- och träningsråd.

 

Genom gemensam behandling/träning kan vi uppnå det bästa resultatet.

Victor Örndahl

Kiropraktor