VI SOM JOBBAR HÄR

Jag utbildade mig till medicinsk fotterapeut på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm 2018.


För mig är det betydelsefullt att ge dig som kund ett gott välbefinnande genom att bla minska smärta, erbjuda rätt produkter och behandling och ge en avslappnande stund.


Jag fortbildar mig inom olika områden för att hålla mig uppdaterad. Fokuserar gärna på områden kring fotens deformiteter, belastning och smärta.


Spabehandlingar för fötterna och underbenen genom massage, peeling, inpackning mm är också något som är av betydelse.

Åse Jähnke

Medicinsk fotterapeut

Jag utbildade mig på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm till massageterapeut 1993 och gjorde mitt certifieringsprov så snart den fanns tillgänglig. Jag startade Hälsoterrassen och drev det under många år och även Spa-verksamheten på Friiberghs Herrgård. Jag har arbetat med annat under en tid och kombinerar det nu med att arbeta som massageterapeut sedan 2016. Jag är glad åt att tillsammans med mina kollegor driva BodyCare.


Jag vill att du ska känna dig trygg och lugn i ditt val av behandling och jag har stor respekt för dig som kund. Alla behandlingar anpassas efter just ditt specifika besvär. Du kan välja en behandling för att du har ont i musklerna eller om du önskar en stunds avkoppling. 

Pia Uddås

Massageterapeut, fibromassör

Jag utbildade mig till kiropraktor på Kiropraktorhögskolan i Stockholm och blev klar 1994. Tidigare gick jag ett antal utbildningar inom massage och som personlig tränare. 


Mitt fokus under behandlingarna är på det muskulära och justeringar vid behov. Jag ger även stretch- och träningsråd.

 

Genom gemensam behandling/träning kan vi uppnå det bästa resultatet.

Victor Örndahl

Kiropraktor

Välkommen in till våra nya fräscha lokaler på Sofies Torg 2 i Bålsta!

Adress: Sofies Torg 2, 746 33  Bålsta